Šibenskim studentima predstavljen program ‘Eurodyssee’

Veleučilište u Šibeniku je u suradnji sa Šibensko-kninskom županijom i udrugom Mladi u EU organiziralo Dan studentske mobilnosti.

U okviru navedenog događanja, jučer su na šibenskom Veleučilištu održana predavanja za mlade koja su imala za cilj upoznati studente s programima razmjene koji su im na raspolaganju kao i mogućnostima za volontiranje, kako lokalno tako i u inozemstvu.

Ovom prilikom ‘Eurodyssee’ koordinatorica Lucija Aužina, koja koordinira program razmjene mladih u Šibensko-kninskoj županiji, predstavila je studentima program, dosadašnje razmjene te ih uputila kako sudjelovati.

Uz koordinatoricu programa, „Eurodyssee“ je predstavila i sudionica programa Vida Grujić, koja se prošle godine vratila sa šestomjesečnog profesionalnog usavršavanja u konzultantskoj tvrtki GRUPO KIM u Barceloni. Vida je mladima prenijela svoja vrijedna iskustva iz Barcelone te ih pozvala da se aktivno uključe u program razmjene.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.