Šibensko Zelenilo još u igri za hortikulturno uređenje američke ambasade

Direktor Zelenila Siniša Burić vratio se u Šibenik s jučerašnjog sastanka u američkoj ambasadi u Zagrebu, vezanog uz potencijalno dobivanje posla za hortikulturno uređenje okoliša.

– Sastanak je bio konstruktivan, još je rano govoriti hoćemo li dobiti posao ili ne, sve će se znati do kraja mjeseca travnja. Radi se o poslu vrijednom  100 tisuća dolara, i to ne samo uređenja okoliša, već i interijera zgrade. Zadovoljan sam razgovorom, sam poziv na sastanak dovoljno govori o tome da Amerikanci Zelenilo smatraju ozbiljnom tvrtkom. Ako posao dobijemo, raditi ćemo godinu dana, pa ako zadovoljimo, potpisali bi ugovor na još četiri godine. Ono što me malo plaši je što trebam naći četiri radnika koji govore i pišu engleski jezik, što će biti teško, ali nešto ćemo iskombinirati- kaže Siniša Burić.

Njegov dojam je da je okoliš ambasade dosta uniformirano uređen, sve je kao po špagi, na američki način.

– Predložio sam im nakon obilaska okoliša da tu stavimo jedna ribnjak, i još neke ideje, da razbijemo malo tu ispeglanost. Čini mi se da im se ideja svidjela, ali, ponavljam, morat ćemo pričekati kraj travnja- kaže Burić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.