SRETAN ROĐENDAN KAPETANE: Dražen Petrović danas bi imao 51 godinu

22. listopada 1964. godine u Šibeniku rođen je košarkaški genije Dražen Petrović.

Tog kobnog 7. lipnja 1993. kada nas je napustio, Hrvatska je izgubila najvećeg košarkaša svih vremena, košarkaškog genija, Mozarta, kapetana, malog s Baldekina koji je tada imao samo 28, a danas bi imao 51 godinu.

Dražen nas, složit će se svi, zapravo nikad nije napustio.On, naime, sve ove godine i dalje živi u srcima svojih sugrađana.

Njegov odlazak ostavio je veliku bol u srcima svih nas i nju nitko nesumnjivo ne može izliječiti, ali ljubav ostaje.

Ona je ta koja ostavlja sjećanje i dok je god sjećanje na njega prisutno, nitko nam ga neće i ne može ukrasti. Njegovi Šibenčani se, stoga, prisjećaju uvijek i svakom prilikom, a to će učiniti i danas na Baldekinu.

Bit će organizirana šetanja od Draženove spomen sobe u Preradovićevoj ulici, preko spomenika i sportske dvorane na Baldekinu, a sve će završiti na nedavno obnovljenom Trgu Dražena Petrovića. Za sve one koji se žele pridružiti ovom događaju i na taj način odati počast košarkaškom velikanu, neka u 10.30 sati budu ispred Draženove spomen sobe.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.