STIPE PETRINA PRUŽIO PODRŠKU GIOVANNIJU: Nadam se da ću ga posjetiti i popričati s njim!

Primoštenski načelnik Stipe Petrina komentarom na facebooku osvrnuo se na članak Slobodne Dalmacije u kojem je Giovanni Nanut ispričao svoju stranu priče bijega iz  šibenskog zatvora/ bolnice te komentirao nepravedno suđenje i previsoku kaznu.

Nakon više od tri mjeseca bijega Nanut se javio novinarki Slobodne Dalmacije Marini Jurković i u njezinoj pratnji pozvonio na vrata šibesnkog zatvora. Na pitanje zašto se predao, Giovanni odgovara:

 

– Zato što ovakav život nema smisla, zato što tu epizodu moram ostaviti iza sebe i nastaviti dalje… zato što sada, nakon promjene vlasti, osjećam da će netko poslušati i mene, da će netko uložiti napor revidirati moj slučaj. Pročitao sam što javno govori primoštenski načelnik Stipe Petrina o našem pravnom sustavu. Eto, pozivam ga da me jedanput posjeti, da mu ispričam kako me je taj sustav uništio… –

Stipe Petrina Giovanniu je putem facebooka odgovorio: – Momak govori istinu, bar što se tiče suđenja. Nadam se da ću ga posjetiti i popričati s njim. Želim mu da izdrži koliko god to bilo teško. Marina je uvijek pisala realno i ovo joj je veliko priznanje – napisao je Petrina.

 

petrina

 

Podsjetimo, Stipe Petrina nedavno je otvoreno izlagao neslaganje s radom Županijskog suda u šibeniku  prozvavši 13 sudaca za korupciju, o čemu više možete pročitati ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.