Što je to SWOT analiza i kako postati poduzetnik?

U svijetu koji se razvija iz dana u dan, u kojem se tehnologija mijenja tolikom brzinom da ono što je danas inovacija, sutra može biti stara vijest, poduzetnik mora ići u korak. Da bi se to postiglo, poduzetnik ili osoba koja se samozapošljava mora biti odlično informirana. Mora ići u skladu s promjenama i sa svojim poslovnim vještinama parirati svojim konkurentima.

Ako niste upoznati s metodom SWOT analize, a želite postati vrhunski poduzetnik, ili barem se informirati o tome kako to postati, onda obavezno dođite sutra u gradsku knjižnicu „Juraj Šižgorić“.

Predstavnici udruge „Mladi u EU“, gospodin Vinko Livaković i gospodin Martin Mrša, u skolpu projekta Urbani Inkubatro 2.0 održati će besplatno predavanje na temu „Otkrij poduzetnika u sebi“ u kojem će polaznike upoznati sa svim detaljima poduzetničkog svijeta a naročto će obratiti pozornost na metode koje koriste ponajbolji krizni menadžmenti u svijetu.

Eduakcija se održava u multimedijalnoj dvorani gradske knjižnice, s početkom u 9 sati i otvorena je za sve koji su željni novih znanja. Prijave na ovaj link.

urbani 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.