STUDENI U HNK U ŠIBENIKU: Donosimo raspored događanja

4. studenog (srijeda) u 12 sati, u organizaciji Radio Ritma u HNK u Šibeniku održat će se predizborno sučeljavanje uoči parlamentarnih izbora.

5. studenog (četvrtak) u 20 sati u goste  stiže Kazalište Virovitica s predstavom Mate Matišića ‘Legenda o Sv. Muhli’. Redatelj predstave je Dražen Ferenčina, a u njoj igraju Blanka Bart, Lana Gojak, Igor Golub, Vlasta Golub, Mladen Kovačić, Goran Koši, Mijo Pavelko, Rade Radolović i Draško Zadar.

10.,11. i 12. studenog (utorak) u 9:30 i 11:30 sati organizirati će se posjet vrtića i osnovnih škola. Tom će prigodom biti izvedena Matilda u režiji Nine Kleflin. U predstavi igraju Maja Kovač, Šime Bubica, Franka Klarić, Jakov Bilić, Nela Kocsis, Damir Lončar, Oriana Kunčić, Petra Mušić, Kristina Cota i Frane Celić.

11. studenog (srijeda) u 20 sati stiže Planet Art sa Stilskim vježbama Raymonda Queneaua u režiji Tomislava Radića. Igraju Pero Kvrgić i Lela Margitić.

13. studenog (petak) u 20 sati održat će se koncert vokalnog sastava  Putokazi. 

 

21. studenog (subota) je tradicionalna noć kazališta. Manifestacija će započeti koncertom u foajeu kazališta u 19 sati: Iva Miletić na violini i Natalija Maričeva na klaviru. Ulaz će biti slobodan.  

Zatim, u HNK u Šibeniku u 20:30 sati, Kazališna družina Glumci u Zagvozdu izvest će ‘Istinu’ Floriana Zellera. Redatelj je Danko Ljuština, a igraju: Vedran Mlikota, Mila Elegović, Damir Poljičak, Hana Hegedušić/ Žana Bumber.

 

27. studenog (petak) u 20 sati iove godine će biti organiziran koncert u znak sjećanja na Tonija Grguričina i Joška Arasa pod nazivom ‘A i vi ste s nama iako vas nima’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.