STUDENTI S POSLOVNIM IDEJAMA, EVO PRILIKE: Grad Šibenik šalje vas na ljetnu konferenciju

Student ste, imate poduzetničkog duha, a ne znate kako razviti svoje vještine i realizirati poslovne ideje? Grad Šibenik nudi vam sjajnu priliku. Šibenska Gradska uprava omogućit će sudjelovanje na poduzetničkoj konferenciji Summer Jam Croatia za petero šibenskih studenata.

„Summer Jam Croatia 2016 jedinstvena je međunarodna konferencija,  koja kreira platformu za poduzetnike i mlade ljude, kako bi imali mogućnost razviti svoje poslovne ideje i projekte kroz međusobnu suradnju. Konferenciju organizira Studentski poduzetnički inkubator Ekonomskog fakulteta u Splitu u suradnji sa španjolskim Sveučilištem u Malagi i Middlesex Universityjem iz Velike Britanije.“, pojašnjava Matija Bumbak pročelnik za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika.

Program je temeljen na radionicama, poslovnoj edukaciji i umrežavanju mladih ljudi. Koncept konferencije je zamišljen na način da će sudionici u grupama razvijati svoje ideje do krajnjeg prijedloga za njihovu realizaciju.

Summer Jam Croatia održat će se od 19. do 24. kolovoza u Pine Beach resortu u Pakoštanima. Na konferenciji se očekuje oko sto sudionika, među kojima će priliku za stjecanje poduzetničkog znanja dobiti i pet mladih Šibenčana. Uz njih će sudjelovati 12 poduzetnika i mentora, a bit će formirano i 20 radnih grupa.

Grad Šibenik poziva zainteresirane studente da se prijave za sudjelovanje. Prijave se mogu izvršiti na ovom linku: http://www.summerjamcroatia.com/apply/

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.