Sudjelujte na zanimljivim eko radionicama NP Krka u Drnišu i Skradinu

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ četvrtu godinu zaredom u svojim Ispostavama u Skradinu i Drnišu organizira eko radionice i predavanja u sklopu projekta Znanjem do očuvanja kako bi potaknula razumijevanje potrebe za recikliranjem. Svaki pojedinac odgovornim ponašanjem, uz malo kreativnosti, svijesti i dobre volje može utjecati na svijet oko sebe i na taj način sudjelovati u očuvanju biološke raznolikosti.

Ove godine naglasak je na praktičnoj dekoraciji kutija, izradi boja i ploča za pisanje od materijala namijenjenih otpadu.

RASPORED EKO RADIONICA:

 

13.3.2015. (petak) – 18 sati, Drniš                          

14.3.2015. (subota) – 18 sati, Skradin

Radionica shabby chic: dekoracija kutija za cipele metodom shabby chic. Radionicu vodi Danica Šarić iz obrta „Škura“ iz Šibenika.

 

20.3.2015. (petak) – 18 sati, Drniš                          

21.3.2015. (subota) – 18 sati, Skradin

Radionica izrade boje i ploča za pisanje s kredom: izrada posebne boje kao podloge koja se može aplicirati na staklenke, ploče i sl., po kojoj se može pisati kredom. Radionicu vode članovi udruge „Okea“ iz Rogoznice.

 

27.3.2015. (petak) – 18 sati, Drniš                          

28.3.2015. (subota) – 18 sati, Skradin

Predavanje „Što jedemo“: o industrijski procesuiranoj hrani i gubitku hrvatskog prehrambenog suvereniteta, s radionicom „Zeleni sokovi“. Predavačica / voditeljica radionice je Mateja Medić iz udruge „Zmag“ iz Zagreba.

Predavanje i radionica „Kompostiranje u kući – praktična rješenja za svaki dom“. Predavač / voditelj radionice je Matko Šišak iz udruge „Zmag“ iz Zagreba.

Sve radionice su besplatne

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.