SUPER UHO: Gradonačelnik Burić i organizatori oduševljeni prvim festivalom u TEF-u

Gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić, sa svojim zamjenicima mr.sc. Danijelom Miletom i Nikicom Penđerom, primio je jutros Matu Škugora i Hrvoja Jelkovića,  organizatore 1. izdanja Superuho festivala, te im zahvalio na uspješno zamišljenom i realiziranom konceptu novog šibenskog festivala.

– Šibenik kao grad pozornica i grad festivala, Superuhom je samo potvrdio koncept i pravac koji smo zacrtali i kojim želimo ići; od organizacije „Nove u Docu“, preko ljetnih događanja na brojnim lokacijama u gradu, prije svega festivalskih, ne samo da želimo zadržati šibensku publiku u gradu, već želimo privući i posjetitelje i turiste iz čitave Hrvatske, ali i iz inozemstva. Superuho je u festivalskom smislu pokazao da za to ima potencijala, a ono što je posebice značajno jest da je javnosti otvorio lokaciju TEF-a, koja će, uvjeren sam, vrlo brzo postati zanimljiva investitorima kao jedna od najperspektivnijih lokacija u čitavoj Dalmaciji. Moju podršku, kao i podršku moga tima, imat ćete i u organizaciji 2. SuperUha- kazao je gradonačelnik Željko Burić.

superuho222

Mate Škugor, organizator festivala, zahvalio je gradonačelniku na primanju, te kazao kako su pripreme za 2. izdanje festivala već započele.

– Moja vizija SuperUha jest da to bude festival za domaću publiku, s obzirom da je tijekom ljeta festivalska ponuda za inozemnu goste bogata. Lokacija TEF-a pokazala se odličnom, kako za pozornice, tako i za kamp, uz brojne sadržaje koje su posjetitelji mogli koristiti, od plaže Banj, pa do stare jezgre. S brojem festivalskih posjeta možemo biti zadovoljni; one su bile na razini priželjkivanih i očekivanih, odnosno 2200-2500 ljudi dnevno. Moram još jednom naglasiti kako su dva uvodna koncerta „The National“ na tvrđavi sv. Mihovila, koje je gledalo dodatnih 1800 ljudi, ovu fantastičnu pozornicu uspješno uklopili u naš program- kazao je Mate Škugor.

Organizatori su zahvalu uputili i gradskim službama i komunalnim poduzećima, posebice TEF-u, na  pomoći u pripremi lokacije, ali i tijekom festivala.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.