SUTRA NA ŠUBIĆEVCU: Peti Dan otvorenih vrata Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac

Centar za odgoj i obrazovanje ‘Šubićevac’ sutra, 30. listopada od 8.30 do 12.00, organizira svoj peti Dan otvorenih vrata.

centar subicevac9
-Ovaj nam je put bila želja obilježiti Dan kruha i Dan zahvalnosti za plodove zemlje. Očekuju vas naši osnovnoškolci, srednjoškolci, odgojno-obrazovne skupine, odrasli korisnici te posebni gosti: Centar za rehabilitaciju ‘Fra Ante Sekelez’ Vrlika, Centar za odgoj i obrazovanje ‘Slava Raškaj’ Split i Centar za odgoj i obrazovanje ‘Juraj Bonači’ Split – pozvali su iz Centra za odgoj i obrazovanje ‘Šubićevac’.

Lidl donirao Centar Subicevac

Dan će započeti radioničkim programom koji će voditi stručni radnici Centra ‘Šubićevac’, zatim će prisutne prigodnim kulturno-umjetničkim programom razveseliti učenici i gosti. Slijedi izložbeni dio dana kada se mogu pogledati radovi i degustirati pekarske proizvode nastali u kuharskoj radionici. U sklopu srednjoškolskih radionica, učenici završnih razreda osnovne škole imat će priliku upoznati se sa smjerovima srednje strukovne škole Centra ‘Šubićevac’. Na sva pitanja o osnovnom i srednjem obrazovanju, rehabilitacijskim programima i izvaninstitucijskim uslugama rado će odgovoriti naša stručna služba Centra za odgoj i obrazovanje ‘ Šubićevac’: pedagoginja, psihologinja i socijalni radnik. Po završetku druženja u Centru učenici će s gostima iz Splita i Vrlike posjetiti proizvodni pogon pekare Krka na Šubićevcu.

-Očekujemo dobru zabavu i pozivamo vas da nam se pridružite!- kažu u Centru.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.