Svi zainteresirani za poslove uzgoja i prerade ljekovitog bilja prijavite se na radionicu

Udruga mladih ‘Mladi u EU’ zajedno sa svojim partnerima-Udrugom ‘Eko Krka’ u četvrtak 19. ožujka u 12h organizira izlet/radionicu u Knin, a sve u sklopu projekta ‘Zajedno do poduzetništva’.

Cilj navedenog projekta je putem educiranja i informiranja mladih ljudi s područja Šibensko-kninske županije o zelenom poduzetništvu i samozapošljavanju te kroz aktivnosti projekta usmjeravati i poticati mlade na aktivno bavljenje zelenim poduzetništvom s ciljem smanjenja stope nezaposlenosti mladih.

Na izlet/radionicu su pozvane sve mlade osobe 18-29 godina starosti koje su zainteresirane da završe osposobljavanje za poslove uzgajivača/icu, sakupljača/icu i prerađivača/icu ljekovitog bilja.

Kroz izlet/radionicu upoznat će se mlade s primjerima zelenog poduzetništva, konceptom razrade poduzetničkog plana i programa te u neposrednoj blizini krške ljepotice-rijeke Krke upoznati mlade s ljekovitim biljem, pokazati kako se njime rukuje, kao i proces obrade.

-Nadamo se što većem odazivu vas-mladih ljudi, jer vam je u Kninu, uz vrhunsku edukaciju od strane eminentnih stručnjaka, zagarantiran i dobar provod, druženje te upoznavanje mnogih novih i zanimljivih lica. Još jednom napominjemo da je početak radionice predviđen za 12h, a autobus za Knin sa Autobusnog kolodvora Šibenik kreće u 10:30h. Povratak iz Knina je u 18:30h – navode iz Udruge mladih ‘Mladi u EU’.

Troškovi prijevoza, kao i osvježenje i okrjepa su u potpunosti pokriveni i osigurani.

Prijave se primaju do 18.03.2015. na info@mladi-eu.hr a potrebno je navesti ime i prezime, broj mobitela i adresu stanovanja. Broj sudionika je ograničen na deset, dakle požurite!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.