Svjetska modna blogerica Jessica Stein ponovno o Šibeniku

Jedna od najpoznatijih svjetskih modnih blogerica i putnica, Jessica Stein koja je tijekom kolovoza 2014. godine provela dva tjedna u Hrvatskoj od čega je neko vrijeme posvetila boravku u Nacionalnom parku Krka, odnosno u Šibeniku, ponovno se oglasila na društvenim mrežama.

I to ponovno spomenuvši upravu kršku ljepoticu rijeku Krku i Šibenik u svom postu objavljenom na njenom Instagram profilu pod nazivom tuulavintage.

promocija  (1)

Odlična je to i besplatna promocija Šibenika i okolice u svijetu jer taj je post ‘lajkalo’ 47.309 njenih Instagram ‘followera’, a ako uzmemo u obzir da ‘ne lajkaju’ svi koji fotografiju vide, jasno je da je ova vrsta promocija stigla i do većeg broja ljudi. Posebno to vrijedi u ovo još uvijek blagdansko vrijeme kada su svi poslovi pa tako i turistička promocija destinacija poput Krešimirovog grada svedeni na minimum.

-‘Prelomila’ sam putovanje noćenjem u povijesnom gradiću Šibeniku čiji me je šarm u potpunosti iznenadio -. napisala je Jessica u svom blogu ovog ljeta.

tuulavitag sibenik

S obzirom da je prošloljetno proputovanje Hrvatskom, s naglaskom na Plitvička jezera, svrstala na visoko treće mjesto top deset destinacija po kojima će pamtiti 2014. godinu, možemo računati da će se vratiti ili poslati nam nekog slučajno ili namjerno u posjet.

U svakom slučaju, i ovdje bismo rekli da je svaka reklama dobra reklama.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.