Taxi Cammeo – ionako najjeftiniji taxi, a još se može i besplatno naručiti!

U Hrvatskoj je do pojave Taxi Cammea na taksi tržištu, vožnja taksijem predstavljala popriličan financijski izdatak. Međutim, ulaskom Taxi Cammea na tržište pojedinih gradova, došlo je do njegove liberalizacije pa je cijena taksi usluge postala mnogo prihvatljivija za skromne budžete prosječnih građana.

Taxi Cammeo je odnedavno prisutan i u našem gradu. Po cijeni od svega 20 kn, moguće je voziti se do 5 kilometara unutar samog grada, a svaki dodatni kilometar naplaćuje se 8 kuna.

Uz tu, znatno pristupačniju cijenu, Taxi Cammeo nudi i niz raznih mogućnosti zahvaljujući kojima uvelike odskače iznad svoje konkurencije. Svjesni dinamičnog načina života i konstante potrebe za uštedama, u Taxi Cammeu su razvili besplatnu aplikaciju za pametne telefone koji rade na Android i iOS platformama, a pomoću kojih je naručivanje taksija sada znatno jednostavnije i brže. Opcija naručivanja taksija putem internetske aplikacije nekoliko je puta jeftinija od klasičnog, telefonskog naručivanja. Osim toga, ova aplikacija ima razvijen sustav geolociranja pomoću kojeg možete vrlo brzo odrediti adresu , a ujedno i pratiti trenutnu lokaciju naručenog taksi vozila. Zahvaljujući toj aplikaciji, na vrlo jednostavan način možete planirati svoje vrijeme i kreirati raspored dnevnih aktivnosti. Taxi Cammeo aplikacija vam daje da sami možete kreirati i svoje omiljene ili česte relacije koje će aplikacija zapamtiti i olakšati vam svako sljedeće naručivanje. Isto tako, moguće je i rezervirati željenu vožnju. Sve su to pogodnosti s kojima se dosad nismo imali prilike susretati, a koje će nam sasvim sigurno pojednostavniti obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Ono što je najvažnije, uz navedenu aplikaciju i nisku cijenu taksi usluge, sasvim sigurno ćemo sve češće biti u mogućnosti koristiti vozila. Sve navedene funkcionalnosti profiliraju Taxi Cammeo kao moderan i pouzdan taksi servis koji konstantno vodi brigu o potrebama i mogućnostima svojim klijenata. Nadamo se da će uskoro i Šibenik biti jedan od mnogih svjetskih gradova u kojem je kultura vožnje taksijem vrlo razvijena te će, umjesto vlastitih automobila ili javnog gradskog prijevoza i Šibenčani radije koristiti taksi koji će im uštedjeti novac i vrijeme.

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.