TAXI CAMMEO VEĆ TRI MJESECA U ŠIBENIKU: Usluge koristilo 15 tisuća putnika

Jučer je Taxi Cammeo obilježio 90 dana svojeg rada u Šibeniku. Tijekom protekla tri mjeseca više od 15 000 putnika koristilo je usluge ovog najpovoljnijeg taksi servisa u Krešimirovom gradu.

Menadžment Cammeo grupe je početkom ove godine, u okviru strategije širenja na nova domaća i strana tržišta, odlučio poduzeti ovaj poslovni korak i, nakon Rijeke, Zagreba, Osijeka i Varaždina pokrenuti svoje franšizno poslovanje i u Šibeniku.

– Izuzetno smo ponosni što su prvi pokazatelji našeg rada u Šibeniku pozitivni i iznad prvotnih očekivanja. To je dokaz da smo uz povećanje kvalitete usluge, uspjeli prilagoditi njezinu cijenu situaciji na tržištu.  Ohrabruje nas dobar početak turističke sezone i nadamo se da ćemo i u nadolazećem razdoblju ostvariti dobre poslovne rezultate. Šibenčanima i njihovim gostima svakodnevno je, od 0-24 h na raspolaganju četiri taksi vozila  i sedam vozača. Početkom lipnja, zaposlena su i tri nova vozača. Ukaže li se tijekom predstojeće turističke sezone potreba za povećanjem kapaciteta usluge, spremni smo sklopiti ugovore i s novim franšiznim partnerima. S obzirom na sve pokazatelje rasta, to bi se moglo otvariti već u narednih 15 dana – rekao je ovom prilikom direktor Cammeo grupe, Vladimir Minovski.

Taxi Cammeo u Šibeniku posluje kroz model franšize,  zahvaljujući kojem su taksisti dobili mogućnost upravljanja vlastitom tvrtkom i istodobnog korištenja svih raspoloživih tehničkih, logističkih i marketinških resursa Cammeo grupe. Mnogi Šibenčani sve češće radije koriste Taxi Cammeo za obavljanje svojih svakodnevnih aktivnosti, jer je uz rastuće cijene goriva, vožnja Taxi Cammeom i dalje najpovoljnija opcija za sve kojima je neophodna svakodnevna upotreba prijevoznog sredstva.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.