TRAŽE SE IZVOĐAČI I PRIJEVOZNICI: Ako imate brodicu zaradite koju kunu ili zasvirajte na Martinskoj!

Ilustracija/Arhiva

Udruga za promicanje i zaštitu kulturnog stvaralaštva Disco Gimnazija Šibenik u suradnji s Gradom Šibenikom i Turističkom zajednicom grada Šibenika pri organizaciji sedmodnevne manifestacije ‘LjeTUj na Martinskoj’ traži izvođače za Gitarijadu i  prijevoznike koji bi pružali uslugu brodskog prijevoza na relaciji Šibenik – Martinska, Martinska – Šibenik.

Svi zainteresirane mogu se  javiti putem E-maila disco.gimnazija@gmail.com ili na broj mobitela 091/ 570 8888 (Darko Relja) za detaljne informacije i eventualni dogovor suradnje.

Vrijeme trajanja pružanja usluga brodskog prijevoza na spomenutoj relaciji je od 27. srpnja do 2. kolovoza, a glavni uvjeti su:

  1. da dužina broda nije manja od pet metara (npr gajeta otvorenog tipa)
  2. brod mora biti registriran, a vlasnik mora imati plovidbenu dozvolu /dozvolu voditelja čamca
  3. brod mora imati jarbolet sa svjetlom na vrhu višim od putnika
  4. brod mora imati pojaseve za spašavanje recipročno broju putnika koje može primiti
  5. brod mora najmanje jednu bengalku

Na isti broj mogu se javiti i svi zainteresirani (mladi) bendovi koji traže svojih pet minuta i put do šire publike. Gitarijada u organizaciji Disco Gimnazije u planu je 1. kolovoza, na Martinskoj

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.