U ORGANIZACIJI ŽIVOG ZIDA: U subotu u Knjižnici pogledajte kako izgleda deložacija

Uvijek ste se pitali o čemu zapravo govore aktivisti Živog zida kada kažu da smo u dužničkom ropstvu. U subotu, 24. listopada u prostorijama Gradske knjižnice Juraj Šižgorić to ćete imati priliku i saznati!

Aktivisti Vilibora Sinčića pozivaju sve Šibenčane na projekciju filma ‘Američki san’ čija je tema monetarna politika i kriminalni sistem koji uništava živote diljem svijeta, pa tako i kod nas. Film govori o financijskom sustavu i kako novac zapravo funkcionira. Moći će se vidjeti odakle taj isti novac zapravo dolazi i na koji način funkcioniraju banke.

Također, prisutni će imati priliku vidjeti i kako to izgleda kad nastupi ovrha, a potom deložacija. Projekcija filma predviđena je u 11 sati, a iz Živog zida očekuju da će se Šibenčani odazvati u velikom broju.

Podsjetimo, ova nevladina organizacija aktivno pruža otpor životnom standardu, (ne)zaposlenosti i općenito perspektivom za koju smatraju da nam je nametnuta. Oni, između ostalog, građane redovito podsjećaju da ljudi ne upadaju u dugove i ne ostaju bez domova svojom krivnjom, već  krivnjom monetarnog sustava u prvom redu. Ovaj je sustav, prema Živom zidu, postavljen s ciljem da nas razvlasti od imovine.

sincici ivan vilibor (1)

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.