U petak u knjižnici predstavljanje pojekta ‘Lokalni program za mlade grada Šibenika’

Grad Šibenik kao nositelj projekta u suradnji s Šibenskom udrugom mladih Š.U.M. i Udrugom mladih „Mladi u EU“ provodi projekt ‘Lokalni program za mlade grada Šibenika’. Predstavljanje projekta će se održati 12. prosinca 2014. godine s početkom u 11,00 sati u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’ u Šibeniku.

O projektu će govoriti predstavnici grada Šibenika, Udruga mladih „Mladi u EU“ te Šibenska udruga mladih Š.U.M. Nakon predstavljanja sudionici će dobiti promotivne materijale o samom projektu.

Projekt „Lokalni program za mlade grada Šibenika“ iznimno je važan za mlade sa područja grada Šibenika, jer u gradu ne postoji izrađen i donesen lokalni program. Osim izrade samog programa, kroz projekt je planirano umrežavanje udruga mladih i za mlade, ispitivanje potreba mladih u gradu Šibeniku, te podizanje svijesti o važnosti aktivnog uključivanja mladih u zajednicu. Projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.