U Šibeniku se bira najljepša mama Hrvatske

Grad Šibenik će početkom lipnja biti domaćin nacionalnog izbora ljepote i to za mame. Do toga je došlo zahvaljujući Maji Gnjidić Veradecchia Šibenčanki s talijanskom adresom koja je ponijela titulu najljepše mame Italije 2010. godine i Paola Tettija, vlasnicka licencije.

maja-gnjidic

Izbor za Miss mammu se u Italiji održava već dugi niz godina, a prošle godine su organizatori, među njima i Maja Gnjidić, pozvali šibenski žiri u sastavu Danijela Milete , Dina Karađole i Ojdane Koharević želeći na taj način produbiti veze između Italije i Šibenika.

– To je bilo jedno krasno iskustvo i odličan način da se prodube veze između Italije i Šibenika. Ovaj vid natjecanja, osim što je odlična zabava za sudionike i gledatelje, također predstavlja dodatan sadržaj turističkoj ponudi – priča nam Koharević.

Prijave za Miss mamu su već krenule i traju do 20. svibnja, a sve što je potrebno je poslati svoje podatke, fotografiju i nekoliko rečenica o sebi na missmammaitalianaincroazia@gmail.com.

Koji su kriteriji, pitamo Koharević.

– Jedini uvjet je da kandidatkinje žive u Hrvatskoj i imaju između 25 i 55 godina, a ono što im mogu obećati je da ih čeka odlična zabava. Najvažnije u svemu ovome je bezuvjetna podrška Grada, velika zahvala ide Danijelu Mileti koji je u projekt uključen kao kooperativac, Dinu Karađoli, Željku Koloperu Keki, Željku Krnčeviću i svima onima koji će na bilo koji način pripomoći u organizaciji. U svemu će sudjelovati i obrtnici, od frizera i vizažista, do kreatora. Ovo je odlična prilika za promociju grad, posebice ove godine kada slavimo velikih 950. godina.

Natjecanje će se održati početkom lipnja ispred vijećnice, a ukoliko bude kiše na što je nemoguće utjecati, seli se u šibensko kazalište.

Zanimljivo je za naglasiti da će na natjecanje u Šibenik stići talijanske misice, a s njima i turisti.

Mame, što čekate?

foto: Slobodna dalmacija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.