U Šibeniku spašen jedan život

Mlada majka četvero djece, Vanja Gulam i ujedno koordinatorica inicijative “40 dana za život” zajedno sa svojim mužem Brunom i djecom danas nam je na misama u župi sv. Petra svjedočila uspjeh prošlogodišnje inicijative molitve za nerođene i pozvala nas na sudjelovanjeu ovogodišnjoj akciji, stoji na stranicama Župe Vidici.

Ovogodišnja inicijativa započinje na Pepelnicu 10. veljače i traje do 20. ožujka. Inicijativa okuplja sve ljude dobre volje koji žele moliti, postiti i miroljubivim bdjenjem pred Općom bolnicom u Šibeniku svaki dan od 8 do 18 sati probuditi svijest u našim Šibenčanima da je svaki namjerni abortus ubojstvo nerođenog djeteta.

zupa vidici

zupa vidici1

Prošlogodišnje dvije kampanje od 40 dana polučile su ogroman uspieh jer se broj pobačaja u Općoj bolnici Šibenik s četiri do pet tjedno smanjio na samo dva, od devet ginekologa već ih je sedam potpisalo priziv savjesti jer ne žele činiti namjerni abortus i k tome postoji već osobno svjedočanstvo jedne majke koja je krenula na zakazani termin namjernog abortusa, ali kad je pred bolnicom vidjela članove inicijative shvatila je da je krenula, kako sama svjedoči svojim riječima, na zakazani termin ubojstva svoga djeteta te je odustala. Prošlu jesen je prošlo čak mjesec dana a da uopće nije bilo niti jednog namjernog abortusa.

Sve su to veliki uspjesi o kojima svjedoči hrabra majka Vanja sa svojim članovima inicijative i poziva sve ljude dobre volje da se barem na kratko zaustave s njima u molitvi pred bolnicom i time pomognu osvješćivanju Šibenčana kako je namjerni abortus ubojstvo nerođenog djeteta.

Tko god se želi priključiti inicijativi ili se više informirati neka se javi gđi. Vanji Gulam na mob. 092/188-94-04, ili na40danazazivotsibenik@gmail.com i http://www.40danazazivot.com.

izvor:zupa vidici

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.