U subotu se u Šibeniku organizira radionica drevne metode Reiki

Postoji univerzalna energija koja nas okružuje i koja daje život svim bićima.

Reiki je drevna metoda kojom tu jednu univerzalnu energiju života kanaliziramo i transformiramo u energiju svjetlosti i ljubavi. Upravo to je ono što je neophodno svima da bi živjeli zdravo, sretno i ispunjeno. Reiki tretmanom moguće je tretitati gotovo sve psihofizičke probleme, a ljepota i snaga ove metode počiva na tome da Reiki energija ne djeluje samo na manifestaciju problema, već uklanja sam korijen i uzrok problema.

Dugogodisnja učiteljica raznih vrsta Reiki-a Erika Jović ovu će subotu, stoga u šibenskom Divine Yoga Studiju odrzati radionicu za sve zainteresirane za ovu drevnu metodu.

– Bez obzira na kojem ste stupnju, cilj radionice je obnoviti vase postojecće znanje, prikazati razne načine primjene Reiki tretmana kod djece i odraslih, tretiranja raznih dijagnoza, tretiranja biljaka, zivotinja, liječenja ovisnosti, mijenjanja životnih navika i drugih životnih situacija -poručuje Erika.

Radionica se održava ovu subotu, 31.10. u 11 h u Divine Yoga Studiju, Trg Julija Skjavetica 1, a sve info i prijave potražite na mailu: divineyoga@dep.life

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.