U Ulici Stjepana Radića postavljeni led markeri

U Ulici Stjepana Radića jučer su postavljeni led markeri sa solarnim napajanjem koji imaju za cilj  unaprijediti sigurnost prometnog sustava grada Šibenika. “Ovo su prvi led markeri postavljeni na neki od šibenskih pješačkih prijelaza. Pratit ćemo reakcije sudionika u prometu kako bi procijenili učinkovitost istih te ih primijenili na još kojoj lokaciji. U svakom slučaju očekujemo da će podići razinu sigurnosti u prometu”., kazao je zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta. U projektu unapređenja sigurnosti prometnog sustava Grada Šibenika sudjelovao je i predsjednik Gradske četvrti Baldekin I Želimir Bogadi.

s radica

s radica2

 

Radovi na prometnoj signalizaciji izvedeni su na čitavom području grada: na području Gradske četvrti Meterize postavljeni su „ležeći policajci“, izvršeno je horizontalno i vertikalno obilježavanje, te je obnovljena prometna signalizacije i označavanje ulica na području Jurasa.

 

Horizontalna signalizacija obnovljena je u Ulici Stjepana Radića (oko bolnice do Vanjskog), na Poljani, u Ulici Kralja Zvonimira (do Petrolove benzinske postaje), u Ulici 113.šibenske brigade sjeverni dio čvora Meterize do granice Grada Šibenika i Općina Bilice, te do raskrižja D33 Tromilja . Signalizacija je obnovljena i u Rokićima, Ulici Matije Gupca, Put Gimnazije, Ulici Bana J.Jelačića, Ulici Bribirskih knezova i Ulici Ivana Meštrovića. Također su radovi izvedeni i u Zablaću od D 59 do rotora, zatim rotor Mandalina

 

Nakon 1.rujna slijedi nastavak radova na pješačkim prijelazima i oznakama „ŠKOLA“

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.