UŠTEDITE I PREKO TISUĆU KUNA: Od sutra se besplatno educirajte o poslu

Ako ste mladi poduzetnik ili tek krećete u poduzetničke vode, onda svakako u svom rokovniku označite idući tjedan kao rezervirano. Jer je Grad Šibenik u sklopu projekta Urbani inkubator, odlučio svojim kreativnim i poduzetnim sugrađanima olakšati poslovni start i dati priliku za usavršavanje putem serije edukacija Urbanog inkubatora.

Podsjećamo, radi se o edukacijama, od kojih je već organizirano dvije, a iduća koja predstoji održat će se na temu Pokretanja poslovanja. Ona počinje sutra, 2.11. u 9 sati i trajat će sve do petka, a na njoj će znanja i iskustva o tome kako pokrenuti tvrtku, kako napisati poslovni plan te kako dobiti uvid u svoje poslovne vještine i potencijal približiti predstavnici udruge Mladi u EU, domaće Regionalne razvojne agencije i CISOK-a.  Nemojte propustiti radionice u sklopu ove edukacije, jer osim što vam može znatno olakšati početak u poslovanju i pružiti uvid u složenost procesa pokretanja i osnivanja tvrtke, ona je i potpuno besplatna. Što je uvelike olakšavajuća okolnost za ionako limitirane budžete poduzetničkih početnika.

Primjerice, jednodnevne edukacije o pisanju poslovnog plana se inače naplaćuju i više od tisuću kuna, a polaznici radionice Grada Šibenika u sklopu Urbanog inkubatora će imati čak dva dana predavanja o tome potpuno besplatno i dostupno svima,  kako onima koji još nemaju svoju tvrtku tako i onima koji već neko vrijeme egzistiraju na tržištu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.