Vedar početak još jednog vikenda diljem županije

Ako se, kao što kažu, po jutru dan poznaje, onda će pred nama veoma dobar dan ili,  kako iz Državnog hidrometeorološkog zavoda poručuju, pretežno sunčan dan.

Živa u termometru, što se Šibenika tiče, do osam sati ‘dogurala’ je do sedam Celzijevih stupnjeva, sjevernije u Šibensko – kninskoj županiji, točnije u Kninu jutro je bilo poprilično hladno, odnosno u isto vrijeme izmjerena su dva Celzijeva stupnja.

No i s tako niskim prvim dnevnim temperaturama imamo se razloga veseliti jer i u zaleđu županije i na moru čeka nas pretežno vedar dan, dan idealan za izlete u prirodi ili, ako baš morate, za kućanske poslove. Tako će se danas odjeća na balkonima, terasama sušiti bez ‘po muke’.

Naklonjene su nam i biometeorološke prilike koje će, poručuju iz DHMZ-a, biti razmjerno povoljne, te će se većina ljudi osjećati dobro i neće imati poteškoće uzrokovane vremenom.

Početak vikenda, rekli bismo, ne može biti bolji. Još kad uzmemo u obzir da je jedanaesti mjesec…

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.