VELEPOSLANIK INDIJE U ŠIBENIKU: Smolić i Penđer ga upoznali s gospodarskom situacijom i mogućnostima ulaganja

– U Šibenik sam došao s ciljem da licem u lice ostvarim kontakte koji će Indijskoj ambasadi biti od koristi što se ulaganja u gospodarstvo vaše županije tiče, u prvom redu mislim na hotelijerstvo, informatičke tehnologije i ruralni turizam. Nastojat ću poticati Indijske poduzetnike da ulažu u Šibenik i ne sumnjam da bi ta suradnja urodila plodom – poručio je danas u uredu Župana veleposlanik Indije u RH Njegova Ekscelencija Sandeep Kumar kojeg su zamjenik župana Zoran Smolić i dogradonačelnik Šibenika Nikica Penđer upoznali s ekonomskom situacijom naše županije.

zupan i indijski veleposlanik 2 040316

Nakon službenog susreta, predstavnicima medija obratio se i dožupan Smolić koji je izrazio zadovoljstvo nastupnim posjetom veleposlanika Kumara, kao i vrlo izglednom suradnjom.

– Veleposlanik je najviše zainteresiran bio za ulaganje u turizam, ali smo se dotakli i načina na koji bi mladi ljudi kroz potencijalnu suradnju mogli napredovati, a to su informatičke tehnologije – rekao je Zoran Smolić.

Dotakli su se i joge, bio je oduševljen činjenicom da se u Šibeniku indijska praksa vježbanja prakticira sve više, a nakon sastanka, Njegova Ekscelencija je obišla i kapacitete u koje bi se u skoroj budućnosti moglo ulagati.

zupan i indijski veleposlanik 1 040316

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.