VESELI SPORTSKI BOŽIĆ: U Centru na Šubićevcu dani do Božića odbrojavaju se – sportom

U Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac danas je započela manifestacija Veseli sportski Božić koja se održava u organizaciji Zajednice sportova Šibensko-kninske županije, a pod pokroviteljstvom Šibensko-kninske županije.

vsb

Djecu i okupljene sportaše pozdravio je i župan Pauk, predstavivši program manifestacije. Naglasio je da se nada da će sportske radionice djeci učiniti Božić veselijim, a štićenicima Centra koji rado prate sport i šibenske sportaše, poželio je dobru zabavu i druženje uz sportske aktivnosti.

czoo

U okviru Veselog sportskog Božića održati će se niz sportskih radionica u različitim sportovima uz potporu sportskih klubova. Radionice će se održati u karateu, gimnastici, stolnom tenisu i hrvanju, a učenicima će sportske vještine demonstrirati sportaši Karate kluba „Šibenik“, Gimnastičkog kluba „Dišpet“, Stolnoteniskog kluba „Zaton“ i Hrvačkog kluba „Šibenik“.

– Treća je ovo u nizu akcija ove godine koje su organizirane s ciljem promocije sporta među djecom – naglasio je Ante Tanfara, tajnik Zajednice sportova zahvalivši se pritom Županiji i sportskim klubovima na podršci.

Potporu ovom projektu pružili su sportaši HNK „Šibenik“, GKK „Šibenik“, ŽKK „Šibenik“, KK „Jolly“i  VK „Solaris“ koji su prisustvovali današnjem predstavljanju i početku manifestacije, prilikom čega su štićenicima Centra uručili prigodne darove.

Veseli sportski Božić održati će se u još dva termina, u petak 18. prosinca i u ponedjeljak 21. prosinca od 10,00-11,30 sati.

czoo

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.