VIDEO: NIZ TANAJU: Na utrku karića mogu se prijaviti i maloljetni vozači

Zbog velikog interesa roditelja i njihove djece za sudjelovanjem u Velikoj nagradi Šibenika u utrci karića ‘Tri bogena’, organizator utrke otvorio je mogućnost sudjelovanja u utrci i maloljetnim vozačima karića, odnosno u sustav prijava dodao još jednu kategoriju, onu ispod 18 godina.
-I prije konačnog definiranja kategorija po dobnoj starosti imali smo dvojbu da li u utrku uključiti mlađe od 18 godina. Kako nam je nakon objave početka prijava za utrku stiglo jako puno upita baš za dobnu skupinu ispod 18 godina, odlučili smo se proširiti prijave za još jednu kategoriju, od 14 do 18 godina, ali uz uvjet o roditeljskoj potvrdi o sudjelovanju u utrci – kaže nam Darko Relja-Ritmo, organizator utrke karića.

PRIJAVE U REDAKCIJSKIM PROSTORIJAMA 
Roditelji će svoju djecu trebati prijaviti u prostorijama redakcije Šibenskog tjednika na adresi Jurja Barakovića 2, a izjavom i potpisom garantirati će za sigurnost svoje djece i poštivanje pravila trke.
-Nije problem bio dodati još jednu kategoriju za sudjelovanje maloljetnih osoba, ali ipak je trebalo vidjeti hoće li uopće biti interesa i kako će roditelji reagirati na tu činjenicu. Kako su svi koji su me i pitali za sudjelovanje njihove djece u utrci karića, bezrezervno podržali u namjeri da svojim potpisom garantiraju sigurnost djece na stazi nije bilo razloga ne udovoljiti njihovim zahtjevima – kaže Relja.
Podsjetimo, Prijave za sudjelovanjem u velikom povratku karića na najatraktivniju šibensku stazu traju sve do 26. travnja, nakon čega će se konačno znati i raspored utrka.

Dovoljno je otići na link: https://docs.google.com/forms/d/1ptFkw4WLdCAX36yqhDTkJBHoVCaR8kEGeAWeMrtcHNs/viewform i ispuniti nekoliko praznih polja kako bi se mogli pridružiti i uživati u neizmjernoj zabavi koje spuštanje karićem niz Tanaju može priuštiti, a detalje o samoj utrci i sam pravilnik natjecanja biti će objavljeni idući tjedan na stranicama Šibenskog tjednika, Šibenskog portala i Facebook stranici Disco Gimnazije.
U dva priložena video priloga možete se i uvjeriti u svu draž koju će bez ikakve sumnje 1. svibnja utrka karića donijeti u Šibenik.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.