Vidović izlazi iz utrke za Predsjedništvo SDP-a, o Glavnom odboru još će razmislit

Predsjednik šibenskog SDP-a Franko Vidović odustao je od utrke za Predsjedništvo SDP-a. Objavio je to na svojoj Facebook stranici, a u kratkom razgovoru kazao nam je tek kako su razlozi privatni i da ih nema potrebe objašnjavati.

Vidović je bio jedini kandidat iz naše županije za to visoko tijelo stranke u koje ulaze dva kandidata iz Dalmacije. Za te dvije pozicije konkurira niz imena, Sabina Glasovac, Ranko Ostojić, Arsen Bauk, Branko Grčić, Ivo Baldasar, Dušan Polovina i Matko Kuzmanić.

Čelnik šibenskog SDP-a na unutarstranačkim izborima kandidirao se i za članstvo u Glavnom odboru, a na naše pitanje odustaje li i od te utrke kratko je kazao: ‘Vidjet ću’.

Osim njega, podsjetimo, u Glavni odbor SDP-a od članova stranke iz naše županije žele ući: Marija Alfier, Mirko Antunović, Anita Bara, Vladimir Braica, Ivan Klarin, Igor Paklar, Tonči Restović i Damir Vučak.

Članovi Predsjedništva stranke i Glavnog odbora birat će se na izbornoj konvenciji SDP-a 16. travnja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.