Za početnike u poslovanju: Kako pokrenuti i financirati svoje poslovanje?

Idući tjedan, 2. studenog počinje treća edukacija Urbanog inkubatora na temu Pokretanja poslovanja i trajat će do 6. studenog u Gradskoj knjižnici. Na ovoj edukaciji polaznici će dobiti uvid u to kako pokrenuti poslovanje – kome se obratiti, koje dokumente je potrebno pripremiti, kako napisati poslovni plan radi projekcije poslovanja te će na primjerima slučajeva naučiti na koje situacije/prepreke moraju biti spremni. Također, u prostorijama Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri bit će organiziran seminar uvida i procjene najjačih i najslabijih poslovnih vještina kandidata uz savjetovanje na čemu bi trebali poraditi.

Odmah potom, od 9. do 12. studenog slijedi edukacija Izvori financiranja i pokretanje start-up poduzeća. Tamo će polaznici moći saznati o tome kako osigurati novčana sredstva iz različitih izvora, bilo iz europskih ili nacionalnih fondova ili putem mikrokreditiranja ili crowdfundinga, popularne metode prikupljanja novca prikupljanja malih iznosa od velikog broja ljudi.

Edukacije Urbanog inkubatora se održavaju u sklopu projekta Urbanog inkubatora kojeg financiraju Grad Šibenik, Urbani centar Šibenik i Ministarstvo poduzetništva i obrta, a kojim se nastoji potaknuti mlade na poduzetništvo i usavršavanje svojih vještina.

Link na prijavu za ovu i sve ostale edukacije ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.