ZA SVE PODUZETNIKE: Besplatna edukacija o mikrokreditima

Sutra u sklopu besplatne edukacije ‘Izvor financiranja i poticanja start-up poduzeća’ počinje predavanje o financiranju vlastitog poduzetništva uz pomoć Hrvatske banke za obnovu i razvitak.

Predavanje će voditi gđa. Mira Krneta, voditeljica područnog ureda za Dalmaciju, odjela mikrokreditiranja. Gđa. Krneta bavi se problemima malog i srednjeg poduzetništva , a posebno osiguranjima izvora financiranja za pokretanje samostalnog poslovanja i samozapošljavanje te uz to radi i kao vanjska suradnica na Ekonomskom fakultetu Splitu na kolegijima vezanim uz poduzetništvo i investiranje. Na predavanjima će polaznicima pobliže objasniti pojam i obuhvat mikrokreditiranja, dostupne izvore financiranja u zemlji prema modelu mikrokredita kao i uvjete i načine financiranja te proces pripreme potrebne dokumentacije za dobivanje mikrokredita.
Predavanje će se održati u dvorani N (2 kat) Veleučilišta u Šibeniku, s početkom u 9 sati.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti na ovdje  ili direktno na stranicama Urbanog centra www.ucsibenik.hr .
Podsjetimo, edukacije se održavaju u sklopu projekta Urbanog inkubatora kojeg financiraju Grad Šibenik, Urbani centar Šibenik i Ministarstvo poduzetništva i obrta, a kojim se nastoji potaknuti mlade na poduzetništvo i usavršavanje svojih vještina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.