ZANIMLJIVE VIJESTI: Najljepša Hrvatica ove godine birat će se u Šibeniku!

I ove godine utrka za krunu najljepše Hrvatice započela je na regionalnim natjecanjima diljem Hrvatske. Sve pobjednice županijskih izbora za Miss dobit će svoje mjesto u pripremama za završnicu izbora za Miss Hrvatske 2016.

Tijekom priprema djevojke osvajaju bodove u pet različitih izazova: sport, talent, intervju, multimedija i modeling. U pripreme su uključeni mentori iz raznih područja koji pomažu djevojkama u usavršavanju vještina i postizanju što boljih rezultata. Svaki mentor na kraju svog rada ocjenjuje natjecateljice bodovima i to tako da odabire deset najboljih i daje im 50, 30, 20 i 7 x 10 bodova. U samoj završnici izbora Miss Hrvatske 2016. se pred publikom i ocjenjivačkim sudom predstavlja 12 finalistica.

Djevojka koja će predstavljati Šibensko – kninsku županiju bit će odabrana 29. travnja u klubu Makari na Banju, i kako doznajemo, na finalni izbor neće morati daleko putovati – izbor za Miss Hrvatske 2016. godine održat će se u Solarisu u lipnju.

foto: Miss Hrvatske

 

I

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.