ZAPOČELI RADOVI NA AUTOBUSNOM KOLODVORU: Premještena prodaja karata

 

Kako je i najavljeno, započeli su građevinski radovi na uređenju odjela prodaje karata Autobusnog kolodvora Šibenik. Uređenje obuhvaća građevinske, stolarske i elektroinstalaterske radove, čime će taj dio ‘recepcije grada’, nakon gotovo 40 godina, dobiti nov i svjež izgled.

kolodvor

Za vrijeme trajanja radova, služba prodaje karata premještena je na novu lokaciju. Putnici će karte moći kupiti na privremenom, vanjskom šalteru koji se nalazi u neposrednoj blizini perona. S obzirom da se radi o privremenoj, improviziranoj lokaciji, te da će u funkciji biti samo jedan šalter, postoji mogućnost stvaranja povremenih zastoja.

kolodvor1

Djelatnici Autobusnog kolodvora sotga mole Šibenčane, putnike i korisnike usluga autobusnog kolodvora za razumijevanje i strpljenje, te raniju kupnju karata za linije za koje se očekuje veća gužva.  Završetak radova predviđen je za 15. prosinca. Služba informacija, kao i dežurni telefon 060 368 368 dostupni su za sve vaše upite.

 kolodvor2 kolodvor3

Podsjećamo, ukupna vrijednost investicije iznosi 300 tisuća kuna, a radove će izvoditi tvrtke Čavo iskopi i Stolarija Gojanović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.