ZAVIRILI SMO U IMOVINSKE KARTICE: Pogledajte koliko su ‘teški’ Josipa Rimac i Ivan Klarin

Saborski zastupnici ovih dana Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa prilažu svoje imovinske kartice. Od šibensko-kninskih saborskih zastupnika za sada je ažurirana imovinska kartica jedino HDZ-ove Josipe Rimac i SDP-ova Ivana Klarina.

Imovinsko stanje nezavisnog Stipe Petrine, HDZ-ove Sandre Jakelić i Mirka Raškovića još nije ažurirano. Kako doznajemo u Povjerenstvu, to ne znači da nisu predali imovinske kartice već im možda iste nisu obrađene. Ipak, devetero saborskih zastupnika nije na vrijeme predalo imovinske kartice zbog čega im slijedi novčana kazna do 40 tisuća kuna. Jesu li među njima Petrina, Jakelić i Rašković još se ne zna, no predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković kazala je kako će se njihova imena uskoro objaviti.

HDZ-ova Josipa Rimac ima plaću od 14.173 kune. Suprug je vlasnik kuće s okućnicom u Kninu od 406 kvadrata, vrijedne 994.110 kuna te stana od 54,75 četvornih metara, također u Kninu. Vozi automobil nissan qashqai vrijedan 100.000 kuna, ima štednju od 100.000 kuna te jednu dionicu Hrvatskog telekoma. I ona i suprug imaju kredit. Ona u iznosu od 100 tisuća kuna, a suprug u iznosu od 30 tisuća eura.

SDP-ovac Ivan Klarin ima plaću od 15.000 kuna, posjeduje poslovni prostor u Jezerima od 33 kvadrata, građevinsko zemljište od 800 kvadrata te stan od 80 četvornih metara. Vozi automobil  VW polo iz 1997. godine, dva skutera, a supruga vozi opel moku. Uštedio je 210.000 kuna, a supruga 180.000 kuna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.