Završeni javni radovi na području Gradske četvrti Vidici s puno uspjeha

U ponedjeljak su završeni javni radovi na području  Gradske četvrti Vidici. Projekt javnih radova na području Gradske četvrti Vidici obuhvaćalo je potkresavanje drveća i košnja trave na zelenim površinama i uz prometnice na području Gradske četvrti radi nesmetanog odvijanja prometa. Uređenje zelenih površina oko stambenih zgrada u ulicama Branitelja domovinskog rata i 8.dalmatinske udarne brigade, dječjeg vrtića, staračkog doma i osnovne škole . Uređenje zelenih površina oko sakralnih objekata Sv.Petra i Sv.Margarite. Čišćenje i uređenje ulica: Frana Supila i Ive Družića. Čišćenje i uređenje zelenih površina velikog dječjeg igrališta „Rasadnik“.
– Nadamo se da će i sljedeće godine biti raspisan natječaj za program javnih radova, a mi smo već sada spremni s programom . Hvala svima koji su sudjelovali na bilo koji način u realizaciji programa javnih radova za našu četvrt – stoji u obavijesti predsjednika Gradske četvrti Marija Bajića na Facebook stranici.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.