Zimska bajka u Dalmare centru

Dalmare i ove godine ulazi u prosinac u vedrom duhu sa željom da obraduje sve svoje posjetitelje, a pogotovo one najmlađe.  Sve je spremno za Zimsku bajku koja će se tijekom prosinca odvijati u  novoj igraonici Happylandu – epicentru ovogodišnjeg božićnog duha!

U prosinac uđite s prikladnim kalendarom

Kao uvod u bajkovita zimska događanja, Dalmare centar je za najmlađe pripremio radionicu izrade adventskog kalendara jer prosinac ne može početi bez unikatnih kalendara u kojima se vidi sav uloženi trud i maštovitost. Program izrade adventskog kalendara počinje sutra, 1. prosinca u periodu od 16-17:30 sati, a održat će se u igraonici Happyland, ulaz slobodan za sve.

Dovedite svoje mališane da prepuste mašti na volju i izrade najbolji adventski kalendar kojemu će se diviti svi!

Sv. Nikola spreman za druženje!

U nedjelju. 6. prosinca u Dalmare centar, točnije u besplatnu igraonicu Happyland dolazi omiljeni sveti Nikola. Kao i svake godine, u ovo vrijeme djeca svih uzrasta mogu objesiti svoje čarapice i pripremiti se za poklone od sv. Nikole. Stoga, brže bolje pohitajte na radionicu u 11 sati, gdje ćemo izrađivati sv. Nikolu, i sve to ponoviti od 16 do 17 sati, a u 17:30 u goste stiže i pravi sv. Nikola koji nam je pripremio prekrasne priče.  Da ne spominjemo da mališane uz to očekuju slatki pokloni!

Šareni bor za najljepši Božić

Božićne kuglice su prava mala savršenstva na svakom božićnom drvcu, a one kuglice koje sami izradimo su posebno čarobne. Naša Zimska bajka i svi njeni sudionici ulaze u još jednu radionicu u Dalmare centru prepunom blagdanskog duha. U srijedu, 9. prosinca od 16 do 17,30 sati započinje radionica božićnih kuglica. Svi koji dođu na radionicu, na kraju odlaze s jedinstvenim i prekrasnim kuglicama koje mogu objesiti na svoje božićno drvce.

Još malo pa Božić a što je Božić bez božićnog drvca?

U petak i subotu, 11. i 12. prosinca, Dalmare centar otvara svoja vrata još jednoj velikoj radionici – radionici BOŽIĆNIH DRVCA! Zar nije bolje da izradimo vlastito drvce i spasimo ono živo u šumama? Za zeleni svijet, naša maštovitost i trud daleko mogu dogurati. Radionica u petak počinje u 16 i traje do 17:30 sati, a u subotu u dva termina, od 10:30 do 11:30 sati i od 14:30 do 15:30 sati! Čekamo vas u Dalmare centru!

Božićna predstava u Dalmare centru

Kako najbolje dočarati božićnu priču nego kroz predstavu? Stoga je Dalmare centar organizirao veselu božićnu predstavu pod nazivom „Posljednji i zaboravljeni poklon“ koja će se odigrati 20. prosinca u 17 sati. Nikako ne propustite ovu prekrasnu predstavu u bajkovitom okruženju Dalmare centra.

HO-HO-HO se čuje u Happylandu!

Napokon je došao! Stigao je djed Božićnjak u čarobni Happyland i Zimska bajka sada je potpuna! Roditelji, dovedite dječicu u Dalmare centar na druženje s Djedicom, jer on je uvijek spreman prihvatiti naše male veseljake. A dok se družimo s djedicom upotpunit ćemo i  božićno drvce s još veselih i šarenih kuglica s radionice izrade kuglica za božićno drvce.

Dođite u ponedjeljak 21. prosinca od 18 do 20 sati, a nezaboravno druženje prepuno veselja i ljubavi, a u istom okruženju vas čeka i 22. i 23. prosinca u periodu od 11-13 sati i 18 – 20 sati!

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.