ZIMSKA BAJKA U DALMARE CENTRU: Stiže sveti Nikola i nosi poklone djeci i odraslima

Zimska bajka u Dalmare centru se nastavlja. S početkom prosinca mališani su imali prilike izrađivati božićni kalendar i praviti čestitke za svoje nadraže. Mali kreativci dali su si oduška, a kako je to sve skupa izgledalo pogledajte u fotogaleriji. No, to je tek prva u nizu brojnih bajkovitih događanja koje je Dalmare pripremio za djecu.

DSC_2890

Tako će u nedjelju, na sveopću radost malenih, centar posjetiti Sv. Nikola u igraonici Happyland od 11 do 14 sati kada će svi u kreativnoj radionici izrađivati upravo njegov lik. One koji ipak vole duže spavati, moći se družiti sa Sv. Nikolom i popodne od 16 do 18 sati, a iza 17 sati, ovaj svima dragi gost pričat će priču u igraonici.

Pronađi čizmicu i osvoji poklone

DSC_2892

Dalmare centar jako dobro zna da nisu samo djeca ta koja vole Sv. Nikolu pa mu je prišapnuo da ne zaboravi ni one malo starije. Tako će sakriti čizmice u šest različitih trgovina, a svi koji pronađu čizmicu u periodu od 10 do 12 sati osvajaju poklon iz trgovine u kojoj su je pronašli. Vrijedne nagrade očekuju one dobra oka, a kao motivaciju otkrit ćemo da je jedna od nagrada poklon bon od 300 kn iz jedne od trgovina.

DSC_2889

Također, napomenimo kako je Dalmare centar izašao u susret svojim kupcima koji najčešće uvijek trebaju dodatan sat ili dva za obavljanje božićnog shoppinga. U skladu s tim modne trgovine TC Dalmare  do Božića imaju produljeno radno vrijeme nedjeljom, od 10 do 20h.

DSC_2893

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.