ZLATNO ZRNO NUDI VAM ZDRAVLJE NA PLADNJU: Bili smo u prvoj šibenskoj trgovini eko proizvodima

Da biste na svom stolu imali domaću tjesteninu, žitarice, glutenska i bezglutenska brašna mljevena na kamenom mlinu, prirodne sokove, bezglutenske i vegetarijanske prozvode, te ostale zdrave, eko delikatese, više ne morate putovati izvan Šibenika.

U haustoru pored Narodnih novina, a nasuprot centralne ljekarne, prije desetak dana otvorena je trgovina ‘Zlatno zrno’, prva takva u Šibeniku u kojoj možete nabaviti ekološki certificirane proizvode s potpisom manjih hrvatskih obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava, s naglaskom na rinfuzi. Zlatno zrno, ukratko, nudi vam zdravlje ‘na pladnju’, a vi ste oni koji ga po svojim potrebama, željama i mogućnostima dozirate.

eko proizvodi zlatno zrno 090616 28

eko proizvodi zlatno zrno 090616 4

eko proizvodi zlatno zrno 090616 21

– Količina namirnica ovisi o željama kupaca. Obzirom da u ponudi imamo proizvoda koji se nigdje u Hrvatskoj osim kod nas ne mogu nabaviti, cilj nam je da potencijalni kupci imaju mogućnost isprobati male količine, ako je potrebno i svega po malo, kako bi što manje potrošili, a s druge strane, što lakše saznali što im se sviđa – objašnjava nam Natalija Buneta, Šibenčanima poznata kao dugogodišnja učiteljica joge i terapeut koja je, kako nam je rekla, svu svoju energiju i znanje odlučila otisnuti u ovu trgovinu.

eko proizvodi zlatno zrno 090616 25

eko proizvodi zlatno zrno 090616 13 eko proizvodi zlatno zrno 090616 11

– Svi Šibenčani u Zlatnom zrnu mogu saznati na koju su hranu osjetljivi, a test radimo radiestezijski-viskom. Kada se želimo pravilno i zdravo hraniti, i ovaj je dio tog procesa jako važan, stoga će test intolerancije uvijek biti besplatan – kaže Natalija ističući da u poslovni uspjeh trgovine ne sumnja jer, osim što radi ono u čemu je dobra i što voli, cilj joj je osluškivati potrebe kupaca, što će oni i prepoznati.

– Otvoreni smo tek deset dana i već imamo hrpu pozitivnih povratnih informacija. Šibenčani rado poviruju, kupuju, isprobavaju nove okuse i rade testove intolerancije, a kada čuju da je Zlatno zrno zapravo produkt jedne velike energije, ljubavi, znanja s eko predznakom, ne možemo sumnjati u poslovni uspjeh – poručuje poduzetnica Natalija Buneta.

eko proizvodi zlatno zrno 090616 2

 

eko proizvodi zlatno zrno 090616 20

 

eko proizvodi zlatno zrno 090616 36

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.