Županija danas ‘vrvi’ događajima: Atraktivan program ususret vikendu

Kraj radnog tjedna većini je, nadamo se, s današnjim danom gotov, a mi vam stoga donosimo bogati program koji vas čeka ako odlučite ‘baciti đir’ izvan kuće.

S početkom u 19 sati, taman kad temperature padnu, na sceni šibenskog HNK odigrat će se predstava ‘Vani’, a istovremeno će se na Maloj loži igrati interaktivni stolni tenis za sve starije od pet godina.

U 20 sati na Novoj sceni, ispred škole ‘Faust Vrančić’ najmlađem uzrastu pričat će se Priča o Bljaksonima. Tema je, naravno, hrana ili zašto treba dobro jesti, a ne sumnjamo da će mališani o svom načinu prehrane, nakon što se dobro zabave, barem razmisliti.

U 21 sat na Ljetnoj pozornici ispred katedrale slijedi predstava ‘Pola-pola’ za djecu stariju od 11 godina.

Paralelno s predstavom na omiljenoj Ljetnoj, na Gorici će biti prikazan film ‘Alvin i vjeverice: Velika avantura’, a odrasli večeras na tvrđavi mogu uživati u svevremenskim Gibonnijevim hitovima koji će Mihovilom ‘odjeknuti’ u 21:00.

Za sve oni koji nisu u Šibeniku, ali se zato nađu u Drnišu ili Primoštenu, neće vam ni tamo biti dosadno.

Naime, u 17 sati na glavnom gradskom trgu Poljana starta sedmi po redu drniški Festival sira koji promovira sirarsku proizvodnju i potiče stvaranje brendova autohtonih i tradicijskih sireva.

Sve stanovnike i goste Primoštena, njihov načelnik večeras časti velikim svjetlosnim spektaklom. Naime, ondje će se iz mora na 500 četvornih metara dizati hologram na kojem će se pojaviti album s fotografijama Primoštena tijekom njegove povijesti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.