ZVUCI KRKE: Sandra Bagarić u nedjelju na Roškom slapu

U nedjelju, 31. srpnja u 20 sati na Roškom slapu koncert će održati Sandra Bagarić. Sandra Bagarić, sopranistica iznimnog glasa u čijim nastupima uživamo već godinama, održat će koncert uz klavirsku pratnju supruga Darka Domitrovića, vrsnog međunarodno priznatog glazbenika i skladatelja.

Zavidnu karijeru Sandra Bagarić stekla je nastupajući sa Zagrebačkom filharmonijom, Simfonijskim orkestrom HRTa, Zagrebačkim solistima, Dubrovačkim simfonijskim orkestrom, Simfonijskim orkestrom Mostar i Tamburaškim orkestrom HRTa a koncertno je nastupala u Belgiji, Bosni i Hercegovini, Češkoj, Hrvatskoj, Italiji, Izraelu, Japanu, Mađarskoj, Njemačkoj, SADu (Florida, Puerto Rico, Hawaii) i Sloveniji.

Manifestacija Zvuci Krke – The Sounds of the River ove godine posvećena je prenošenju ekološke poruke kao glazba s porukom. Prije svakog koncerta će posjetiteljima biti predstavljen niz izložbi, radionica i ekoloških akcija. Posjetitelji koncerta Sandre Bagarić u nedjelju će moći uživati i u izložbi karikatura Ekološke zavrzlame autora Svete Bjelića.

Tijekom kolovoza očekuju nas koncert Edina Karmazova o čijem će datumu održavanja javnost biti obaviještena i koncert Gorana Karana 26. kolovoza u 20 h na Roškome slapu.

Ulaz na koncerte je besplatan za sve posjetitelje.

Organiziran je besplatan prijevoz s dva autobusa s polaskom u 18.00 iz Šibenika: Poljana – tržnica – Baldekin – Vidici (nasuprot Tommya) – Konjevrate – Drinovci (ispred crkve Imena Isusova) – Roški slap. Povratak autobusa s Roškog slapa je u 22 sata. Svi ste pozvani!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.