Ana Bradarić vraća se na male ekrane, kaže da joj je nedostajala redakcija

Voditeljica Ana Brdarić Boljat se nakon jednoipogodišnjeg rodiljnog dopusta vraća na male ekrane. Poznato TV lice gledatelji RTL-a će na malim ekranima ponovno gledati već od četvrtka, 28. travnja, piše Index.hr.

„Veselim se povratku na posao. Iako sam uživala u vremenu provedenom s djecom i obitelji, moram priznati da su mi pomalo počeli nedostajati adrenalin i užurbanost koju nose vijesti i rad u redakciji. Velika mi je čast i izazov sjesti u voditeljsku i uredničku stolicu uz kolege Mirjanu Hrgu i Zorana Šprajca i jedva čekam ponovno iskusiti dinamičnu svakodnevicu u informativi. Naravno, i moji dragi kolege su mi već počeli nedostajati“, kazala je Ana Brdarić Boljat koja će od petka do nedjelje uređivati i voditi središnju informativnu emisiju RTL Danas.

Šarmantna voditeljica je dio Informativnog programa od samih početaka RTL-a, a iako joj svakodnevne obveze na televiziji ne dopuštaju mnogo slobodnog vremena, Ana tvrdi da s dobrom organizacijom ima vremena za sve, posebno svoje mezimce, petogodišnjeg sina Antu i jednogodišnju kćer Cvitu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.