ANA KARAMARKO: Suprug i ja strogo dijelimo privatno i poslovno

I ona, kao i njezin suprug, podsjeća da strogo dijeli privatno i poslovno.

Nakon što je danas Nacional objavio dokumente prema kojima je vidljivo kako je konzultant MOL-a Jozo Petrović supruzi Tomislava Karamarka u dvije godine  isplatio oko pola milijuna kuna za savjetovanje iz područja energetike, o cijelom se slučaju oglasila i Ana Karamarko.

Ana Karamarko za HRT je izjavila kako je riječ o uobičajenom ugovoru iz područja marketinga i komunikacija koji pruža čitav niz agencija te da njezina tvrtka nikada nije obavljala poslove za tvrtku Joze Petrovića koja bi bila u interesu MOL-a.

I ona, kao i njezin suprug, podsjeća da strogo dijeli privatno i poslovno.

Za Jutarnji list Ana Karamarko kazala je kako je “onoga trenutka kad je postalo izvjesno da bi njezin suprug mogao postati član Vlade, gospodina Petrovića obavijestila da raskidaju ugovor”.

“Na vrijeme sam raskinula suradnju s tvrtkom Peritus savjetovanje upravo zbog okolnosti koje su se promijenile dolaskom HDZ-a na vlast i moga supruga na spomenute funkcije”, kazala je za taj list.

izvor: dnevno.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.