BBC prikazuje dokumentarac o ljubavi Malene i Klepetana

arhiva

BBC, britanski javni medijski servis, u ponedjeljak će premijerno prikazati dokumentarni film o Malenoj i Klepetanu, koji je nastao zahvaljujući snimkama HRT-a. Film naziva ‘Ljubav roda na daljinu’ koji je nastao u okviru BBC-jeve serije Natures Weirdest Events, rezultat je suradnje BBC-ja i HRT-ova Odjela za prodaju programa i usluga, piše Index.hr.

Dokumentari film bit će prikazan na Drugom programu BBC-a 24. travnja u 20 sati, pa će tako priča o dvjema rodima iz Brodarskog Varoša, čija ljubav traje otprilike dva desetljeća, postati poznati diljem svijeta s obzirom na gledanost BBc-ja na čitavom engleskom govornom području.

‘Ljubav roda na daljinu’ gledateljima donosi povijest odnosa dviju roda od dana kad je domar Stjepan Vokić našao rodu slomljenoga krila te joj dao ime Malena te njezina susreta s Klepetanom, koji joj se vraća svake godine unatoč brojnim izazovima u njihovu odnosu.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.