Bliski susret s Horvatinčićem: ‘Divljački je uletio crnim džipom i pretekao tramvaj’

Screenshot youtube

‘Idem zakoračiti na pješački, kad u suprotni trak divljački ulijeće crni džip i pretječe tramvaj. Sreća pa sam stao na vrijeme, naveo je čitatelj Dubrovačkog portala te dodao kako je za volanom bio ‘slobodni masovni ubojica s vozačkom dozvolom’.

Aludirao je na Horvatinčića koji je odlukom suda nedavno nepravomoćno oslobođen svih optužbi u slučaju kada je 2011. godine gliserom naletio na jedrilicu i u teškoj pomorskoj nesreći skrivio smrt talijanskih supružnika. Horvatinčić je 1980. godine usmrtio i Mandu Vučković na pješačkom prijelazu u Zagorskoj ulici u Zagrebu za što je dobio šest mjeseci kazne, a vozačka mu nije bila oduzeta. Sljedeća nesreća sa smrtnim posljedicama, 1989. dogodila se na Aleji Bologne u Zagrebu kada je poginula Nada Petrović, a 2009. godine terencem se zaletio u automobil u kojem je bila četveročlana obitelj. Na sreću, ozbiljnijih ozljeda nije bilo.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.