56 prijavljenih iz 42 grada

Dajte glas šibenskom ljepotanu: Mali Mihovil u izboru najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj

Šibenski Dječji vrtić Smilje sa svojim područnim objektom Mali Mihovil, našao se u utrci za izbor najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj među 56 prijavljenih objekata iz 42 grada.

Izbor provodi portal gradonačelnik.hr i to na njihovoj službenoj Facebook stranici na kojoj je objavljena fotogalerija svih prijavljenih vrtića. Glasovanje traje do ponedjeljka 16. prosinca u podne kada će biti prebrojani glasovi i objavljeni pobjednici.

– Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da ćemo u zbrajanju glasova računati lajkove na objavu, odnosno čitavu galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Također, napominjemo da ćemo zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja u zbrajanju rezultata priznati samo lajkove na objave na našoj stranici – poručili su na stranici gradonačelnik.hr.

Vrtić koji bude imao najviše lajkova odnijet će pobjedu, pa s portala pozivaju gradove, vrtiće i građane da shareaju objavu svog vrtića i pozovu sugrađane da svojim glasovima podrže favorite.

– Ovim izborom želimo na jednom mjestu okupiti i građanima prezentirati najljepše vrtiće u Hrvatskoj te na taj način promovirati ulaganja koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane. Zato nas izuzetno veseli da smo već u prvom izboru probudili ovako veliki interes i pozitivne reakcije, te s velikim uzbuđenjem očekujemo samo glasovanje i izbor. Svim vrtićima želimo puno lajkova, neka pobjede najljepši – piše gradonačelnik.hr.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.