Danas se u 5 do 12 okuplja Savez za Hrvatsku, koji nudi alternativu vladajućim elitama SDP-a i HDZ-a!

Danas u 5 do 12,   okupit će se predstavnici 8 stranaka i potpisati zajedničku usuglašenu platformu te time započeti suradnju na njenom provođenju.

HDSSB, Hrvatska zora, Hrast, Zavjet za Hrvatsku, Hrvatska stranka prava, Obiteljska stranka, Demokratski centar, Autohtona hrvatska seljačka stranka, Akcija za bolju Hrvatsku  odlučili su prije predstojećih europarlamentarnih izbora pronaći zajedničke točke programa te ih usuglašene potpisati i ponuditi kao alternativu dosadašnjim političkim opcijama koje se smjenjuju na vlasti od početka hrvatske neovisnosti.

5 do 12 je simbolički odabrano vrijeme kako bi se poslala poruka da je u Hrvatskoj stanje jako teško, te da je krajnje vrijeme da se ono pokuša promijeniti, a mijenjati se može samo s novim ljudima, novim idejama i platformom koja usuglašena daje dobar temelj za suradnju strankama koje će se okupiti oko potpisivačkog stola. Kako su nam istaknuli neki od predstavnika budućeg Saveza za Hrvatsku, ne mogu oni koji su napravili probleme iste i rješavati, jer da su znali rješenja, do problema ne bi ni došlo.

Potrebni su novi ljudi, a u Savezu su uvjereni da su oni ta nova snaga na domoljubnom dijelu političkog spektra koja može ponuditi alternativu dosadašnjim vladajućim strankama HDZ-u i SDP-u.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.