DELOŽACIJA U ZAGREBU: Policija privela članove Živog zida i Ivana Sinčića

Stranka Živi zid danas pokušava spriječiti deložaciju obitelji Božić u Karašićevoj ulici broj 20 u zagrebačkom kvartu Trnje. Kako je objavljeno na Facebook-profilu stranke, deložacija je započela nakon 10 sati, a oko 9 sati blokiran je promet u ulici u koju su pristigli i pripadnici interventne policije.

– Počela su uhićenja, policija s fantomkama na licu izvlači jednog po jednog čovjeka iz kuće i trpa u maricu – objavila je stranka u 10.30 sati. Do 11.30 sati oko 30-ak policajaca privelo je svih 40 članova Živog zida koji su od sinoć dežurali u kući Drage Božića. Priveden je i Ivan Vilibor Sinčić.

Sinčić je jučer na konferenciji za novinare kazao da će samo ovog mjeseca biti šest deložacija i da će sve pokušati spriječiti Živi zid.

zivizid

– Gospodin Božić bivši je član HDZ-a koji je napustio stranku u trenutku kad je shvatio da je za njih samo broj i glas, i da će ga baciti na cestu bez milosti. Mi ćemo ga braniti, pridružite nam se u borbi protiv nemilosrdnog sustava – poručili su na Facebook-stranici.

IZVOR: vecernji.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.