Djed došao po unuka u vrtić pa kući odveo – krivo dijete

Nesvakidašnja zabuna dogodila se u ponedjeljak poslijepodne u dječjem vrtiću u Umagu, no policiji, iako je oko 15.30 sati dojavljeno da je iz vrtića nestalo četverogodišnje dijete, odnosno da je, kad je roditelj stigao u vrtić po dijete, otkriveno da djeteta nema, informacija o nestanku vrlo je brzo opovrgnuta pa nije ni pokrenuta potraga.

Potvrdila je to glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasovićnapominjući da u ovom slučaju nije bilo policijskog postupanja.

Djed mislio da kući vodi unuka, ali…

Kako se neslužbeno doznaje, mališana po kojega je došao roditelj u vrtiću nije bilo jer ga je, rekle su odgojiteljice, nešto prije preuzeo djed i odveo kući.

Na sreću, brzo se otkrilo da dijete nije nestalo i da je na sigurnom. Iz vrtića ga je  preuzeo djed drugog dječaka misleći da kući vodi svoga unuka. Oba djeteta su iste dobi i istoga imena, a djed prilikom preuzimanja djeteta očito nije dobro pogledao u dječaka  i tek je poslije shvatio da je kući odveo tuđeg, a ne svog unuka.

izvor:VL

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.