Dobra vijest: Drastično pale cijene goriva!

Cijene naftnih derivata drastično su pale! Litra Eurosupera 95 u srijedu je na većini benzinskih postaja snižena za čak 30 lipa i sada stoji 10,16 kuna. To je najniža cijena te vrste goriva od početka godine i najveći pad od travnja 2013. godine.

Isto tako, litra Eurosupera 95 čak je za kunu jeftinija nego početkom srpnja ove godine.

Svi vozači koji koriste Eurodizel također imaju velikog razloga za veselje. Litra te vrste goriva u srijedu je pala za 22 lipe i sada stoji 9,64 kune. To je ujedno i najniža cijena litre Eurodizela od liberalizacije tržišta naftnih derivata sredinom veljače, a ujedno je i najveći pad od početka listopada prošle godine, pokazuju podaci portala cijenegoriva.info.
O kakvom je padu riječ pokazuje i podatak da vozači plaćaju 50 lipa jeftiniji benzin nego prije dva tjedna. To znači da za jedan tank od 50 litara sada izdvajaju 25 kuna manje. Vozači koji toče Eurozidel sada za jedan tank od 50 litara plaćaju 19 kuna manje nego prije dva tjedna, pokazuje analiza portala IZVOR: Danas.hr/Cijenegoriva.info.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.