Eurojackpot opet u Hrvatsku: ‘Ne mogu vjerovati…’

Dobitnik Eurojackpota iz Hrvatske redovito igra Eurojackpot, a okušao je sreću u Lotu, ali se ipak vratio popularnoj igri.

Brojevi koje igra su važni datumi

Brojevi su: njegov rođendan, rođendani njegovih roditelja te sestre dok je peti broj odabrao prema godinama starosti kad je počeo igrati Eurojackpot, jer tada je imao 44 godine. Dva broja iz malog bubnja je nasumce odabrao. Listiće uplaćuje uvijek putem interneta jer je zaključio da je tako jednostavnije i štedi vrijeme, prenosi lutrija.hr

– Rezultate uvijek gledam subotom ujutro, a kad sam vidio da se moja kombinacija ‘zazelenila’ u trenutku me ‘ošinulo’. Provjeravao sam prvo na mobitelu i mislio da ne vidim dobro. Nakon toga sam pogledao na tabletu, shvatio da sam zaista osvojio sjajan dobitak i bio sam ‘na sedmom nebu’. U prvom trenutku sam bio izvan sebe od sreće, a onda me ubrzo, isti dan, spustilo na zemlju. U nevjerici sam razmišljao kako nije moguće da imam toliko sreće… I danas, još uvijek ne vjerujem da imam toliko novaca. Dobitak sam provjeravao valjda 10 i više puta svaki dan, sve do dana isplate. Čak sam i dva puta zvao Službu za podršku igračima, bio sam jako nestrpljiv – rekao je sretni dobitnik.

Smatra da ga dobitak neće promijeniti

Sretni dobitnik smatra da će odsad biti znatno opušteniji budući da je vratio dug, pomogao sestri u otplati kredita, a pomoći će i roditeljima u renoviranju stana. Ostatak će ostaviti za stare dane. Sretan je prvenstveno jer su njegovi roditelji uvijek oskudijevali, a sad će im pomoći i osigurati da uživaju u životu.

izvor:24sata

foto:ilustracija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.