Europski tjedan sporta u znaku posebno dizajniranog modela Startas tenisica

Danas je započeo prvi Europski tjedan sporta koji će se odvijati od 7. do 13. rujna diljem Europe. Kod nas je prvi dan započeo u Zagrebu.

europski tjedan sporta

Nova je ovo inicijativa Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Cilj je potaknuti Europljane na tjelesnu aktivnost (#BeActive) tijekom Tjedna sporta te ih motivirati da ostanu aktivni i tijekom cijele godine.

Sudjelovati mogu svi, a organizatorima je najvažnije da se sudionici prije svega dobro zabave. Kako bi potaknuli prijavljene, pripremili su i prigodne nagrade među kojima se ističu tenisice Startas, posebno dizajnirane za tu prigodu. Još jedna posebnost je što su svi sudionici koju su utrku odradili od početka do kraja, dobili poklone (Startas tenisice i prigodne majice) kojima su nagrađeni za svoj trud.

euro1

Hrvatska marka obuće još jednom je ove godine sudjelovala na događaju europskih odnosno svjetskih okvira. Podsjetimo, posebno dizajnirane tenisice imali smo prilike vidjeti na na Ultra Festivalu u Splitu, a startasice su se istaknule i na ATP Croatia Open Umag.

Djeluj lokalno, misli globalno – Startas tenisice su svakako pokazale da se mogu nositi sa svjetskim brendovima.

foto:Facebook

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.