Facebook traži Hrvata koji će za 25 tisuća kuna odgovarati na pitanja korisnika

Facebook je objavio oglas za posao kojim traži stručnjaka za hrvatsko tržište. Riječ je o radnom mjestu u Hrvatima veoma omiljenoj destinaciji – Dublinu, a nudi se posao na puno radno vrijeme u odjelu za tržišne operacije (Market Operations).

Kako bi dobili ovaj posao u Facebookovom timu, morate imati barem diplomu prvostupnika i dvije godine radnog iskustva (po mogućnosti na analitičkim poslovima) te sposobnost strateškog razmišljanja i samostalnog rada. Dodatna prednost je poznavanje rada u Excelu i SQL-u. Uz to, potrebno je znanje engleskog jezika i, naravno, tečnost u hrvatskom jeziku te poznavanje domaćeg tržišta.

Odjel za tržišne operacije zadužen je za sigurnost korisnika najveće svjetske društvene mreže, a kandidat koji na kraju dobije posao radit će u timu zaduženom za hrvatsko tržište.

U sklopu svojih radnih zadataka, odgovarat će na upite hrvatskih korisnika i rješavati probleme vezane uz njihove korisničke račune, pregledavat će sadržaj prijavljen za zlorabu pravila te će kvantitativno i kvalitativno analizirati interakciju korisnika Facebooka i Instagrama iz ove regije kako bi se poboljšala korisnička podrška na hrvatskom tržištu. Uz to, odabrani će kandidat morati biti dobro upoznat s Facebookovim proizvodima i standardima te biti svjestan trenutnih događanja i tipičnog ponašanja hrvatskog korisnika navedenih društvenih mreža.

Iako u samom oglasu za posao nije navedena plaća za ovo radno mjesto, internetska stranica Glassdoor navodi i više nego privlačan iznos. Prema njoj, prosječna godišnja plaća Facebookovog stručnjaka za tržišne operacije sa sjedištem u Dublinu je 41 tisuću eura, odnosno oko 3.400 eura mjesečno, što je otprilike 25.500 kuna.

Izvor: Novac.hr

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.